Pārlekt uz galveno saturu

2021. gada 25. – 27. novembrī tiešsaistē notiks Latvijas II Nacionālais rehabilitācijas kongress, kura devīze ir Cilvēks. Vide. Līdzdalība. Tajā būs iespēja ne tikai izglītoties, bet arī diskutēt un publicēties kongresa rakstu arhīvā. Kongresu organizē Latvijas rehabilitācijas profesionālo organizāciju apvienība kopā ar Rīgas Stradiņa universitāti (RSU).

Īpašu ieguldījumu pasākuma organizēšanā sniedzis RSU Rehabilitācijas fakultātes akadēmiskais personāls, kas iesaistīts arī kongresa Zinātniskās komitejas darbā un uzstāsies ar prezentācijām un ziņojumiem. Rehabilitācijas fakultāte izglīto topošos un esošos rehabilitācijas speciālistus, piedāvājot plašu studiju programmu klāstu bakalaura, maģistra un doktora līmenī.

Kongresa galvenās tēmas ir cilvēka funkcionēšana un Covid-19 pacientu rehabilitācija, taču tiks runāts arī par citiem aktuāliem pētījumiem un jautājumiem no speciālistu, rehabilitācijas organizēšanas, pacientu un sabiedrības skatupunkta.

Kongress notiks tiešsaistē divos paralēlos interneta kanālos ar iespēju pieslēgties iepriekš ierakstītiem kolēģu ziņojumiem un kongresa atbalstītāju prezentācijām, kas aizstās parasto rehabilitācijas tehnoloģiju izstādi.

Iepriekšējais – Latvijas I Nacionālais rehabilitācijas kongress – notika pirms diviem gadiem.

Plašāka informācija par kongresu

Missing content item.
Telpa
tiešsaistē
Datums: -

Kontaktinformācija