Pārlekt uz galveno saturu

22. februārī plkst. 9.30 – 15.00 starptautiskā auditoru un finanšu konsultāciju kompānija Deloitte Baltics organizē konferenci par mākslīgā intelekta ietekmi uz veselības aprūpes sistēmu Transformējot veselības aprūpi ar mākslīgo intelektu. Konference notiks attālināti un ir bez maksas.

Veselības aprūpes sistēma pasaulē piedzīvo digitālas transformācijas. Tas ir radījis milzīgu datu apjomu, kam ir milzīgs potenciāls identificēt, radīt un uzlabot pacientu ārstēšanu un dzīvi. Mākslīgā intelekta (artificial intelligence, AI) attīstība ir likusi daudziem uzņēmumiem izstrādāt jaunus risinājumus teju katrā darbības jomā – sākot ar jaunas molekulas modelēšanu un izgudrojuma ātruma palielināšanu līdz individuāla medicīniska notikuma prognozēšanai, tādējādi radot plašākas iespējas slimību profilaksei.

Deloitte Baltics sadarbībā ar Adore Digital Marketing Agency aicina valsts un privātās veselības aprūpes iestādes, datu speciālistus, farmācijas uzņēmumus pievienoties bezmaksas konferencei, lai apspriestu problēmas, ar kurām AI ieviešanā saskaras Baltijas valstis.

Plašāka informācija par konferenci un reģistrēšanās

Telpa
tiešsaistē
Datums: