Pārlekt uz galveno saturu
Preses relīzes

Piektdien, 7. februārī, Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) aulā (Dzirciema ielā 16) notiks ziemas izlaidums, kurā diplomu saņems 361 absolvents 25 veselības aprūpes un sociālo zinātņu studiju programmās. Starp tiem ir jaunie mediķi, zobārsti, farmaceiti, veselības sporta, sociālā darba un māszinību speciālisti, uztura speciālisti, mākslas terapeiti, politologi, sociālie antropologi, juristi, kā arī uzņēmējdarbības un mārketinga eksperti. Ceturtā daļa no ziemas izlaiduma absolventiem šogad ir ārvalstu studenti.

Ziemas izlaidumu maratonu plkst. 11.00 RSU aulā atklās veselības aprūpes programmu beidzēji. Kā pirmie uz aulas skatuves kāps 96 ārvalstu studenti, kas saņems diplomu studiju programmās Medicīna, Zobārstniecība, Sabiedrības veselība un Sociālais darbs ar bērniem un jauniešiem.

Plkst. 13.30 diplomus saņems trīs rūpnieciskie farmaceiti, septiņi uztura speciālisti un astoņi mākslas terapeiti, savukārt visvairāk absolventu šāgada ziemas izlaidumā latviešu valodā īstenotajās studiju programmās ir Sabiedrības veselības un sociālās labklājības fakultātē, kuru beigs 74 absolventi, tostarp speciālisti veselības sportā, sociālajā darbā, māszinībās, veselības psiholoģijā un vadībzinātnes maģistri veselības jomā. Diplomu aulā saņems arī RSU Liepājas filiāles studiju programmas Veselības sporta speciālists beidzēji.  

Savukārt RSU sociālo zinātņu studentu ziemas izlaidums sāksies plkst. 16.00. Daudzskaitlīgākie – kopskaitā 148 – arī šogad ir Juridiskās fakultātes beidzēji, starp kuriem ir tiesību zinātnes bakalauri un maģistri, kā arī programmas Policijas darbs absolventi, kas līdz ar bakalaura grādu iegūst Valsts policijas vecākā virsnieka kvalifikāciju.

Papildu informācijai