Darba vides riska faktori HoReCa nozares uzņēmumos (Jūrmala)
RSU Darba drošības un vides veselības institūts organizē profesionālās pilnveides semināru „Darba vides riska faktori HoReCa nozares uzņēmumos”
Semināra mērķis
Nodrošināt ar informāciju par svarīgākajiem darba vides riska faktoriem naktsmītņu un sabiedriskās ēdināšanas (viesmīlības) nozaru uzņēmumos, iepazīstinot ar svarīgākajām problēmām, riska novērtējumu, risinājumiem un labo praksi.
Mērķauditorija
Darba aizsardzības vecākie speciālisti, darba aizsardzības kompetentie speciālisti, uzņēmēji, personāla vadītāji, arodslimību un arodveselības ārsti, u.c. interesenti.
Programmā ietvertās tēmas
- Svarīgākie darba vides riska faktori naktsmītņu un sabiedriskās ēdināšanas nozares uzņēmumos, to novērtējums, svarīgākās sekas, preventīvo pasākumu plānošana;
- Informācija par darba vides stāvokli naktsmītņu un sabiedriskās ēdināšanas nozares uzņēmumos;
- Informācija par darba aizsardzības aktualitātēm Latvijā.
Semināra norises laiks un vieta
2016. gada 13. decembrī, plkst. 10.00 - 13.00;
Jūrmala, Hotel-restaurant-SPA "Pegasa Pils" Jūras ielā 60, Konferenczāle "Amber".
Informācijai
Tālrunis: 67409139.
Sertifikāts
Par dalību seminārā tiek izsniegts RSU sertifikāts (4 izglītības stundas).
Dalības maksa
Dalība seminārā ir BEZMAKSAS. Semināra dalībniekiem ir nodrošināti semināra materiāli un kafijas pauze.
Semināra programma apskatāma pievienotajā pielikumā.
Programma
Laiks | Tēma | Lektors |
09.30-10.00 | Reģistrācija. | - |
10.00-10.20 | Ievads un semināra atklāšana. 2017. gadā paredzētie informatīvie pasākumi. | Ivars Vanadziņš, |
10.20-10.40 | Svarīgākās problēmas naktsmītņu un sabiedriskās ēdināšanas nozarē, biežākās problēmas, situācija Latvijā un ES. | Ivars Vanadziņš, Maija Eglīte, |
10.40-11.20 | Svarīgākie darba vides riska faktori naktsmītņu un sabiedriskās ēdināšanas noazrē, biežākie veselības traucējumi, preventīvie pasākumi. | Ivars Vanadziņš, Maija Eglīte, |
11.20-11.40 | Kafijas pauze | - |
11.40-12.50 | Svarīgākie darba vides riska faktori naktsmītņu un sabiedriskās ēdināšanas nozarē, biežākie veselības traucējumi, preventīvie pasākumi. | Ivars Vanadziņš, Maija Eglīte, |
12.50-13.00 | Diskusijas un jautājumi, ierosinājumi. HoReCa sektoram pieejamie informatīvie materiāli. Semināra noslēgums. | Visi lektori, dalībnieki |