Pārlekt uz galveno saturu

Visi interesenti, biedri un draugi ir laipni gaidīti uz mūsu 15. jubilejas svinībām!

Vēlamies kopā ar jums atskatīties uz paveikto pēdējo gadu laikā, svinēt mūsu dzimšanas dienu, pavisam mazliet paasināt savu prātu, kā arī pavadīt laiku patīkamā kompānijā.

Vakara gaitā jums būs iespēja sveikt mūsu esošos, bijušos un topošos biedrus, kā arī iespēja sākt vasaru ar prieku, enerģiju un jaunām idejām!

Jubilejas pasākumā notiks arī RSU Absolventu asociācijas atkārtotā biedru kopsapulce (apmeklējot jubilejas pasākumu, apmeklējums tiks pieskaitīts arī kopsapulcei).

Dreskods: Cocktail attire

Ieeja pasākumā: aizpildot anketu līdz 30. maijam, lai mēs zinātu, ka ieradīsies.

Būs mūzika, aktivitātes, svētku noskaņa un pozitīvas emocijas!

Svinēsim šos svētkus kopā!

Pasākuma lapa Facebook

rsu_as_15_v7.jpg

Norises vieta

Telpa
mākslas centrs "ZUZEUM"

Tā kā Rīgas Stradiņa universitāte ir publiska iestāde, pasākuma laikā jūs varat tikt fotografēts un/ vai filmēts. Fotogrāfijas un video var tikt publicēts universitātes mājaslapā, sociālajos medijos u. tml. Vairāk par savām tiesībām un iespēju iebilst pret šādu datu apstrādi varat uzzināt RSU Privātuma politikā. Ja iebilstat pret personas datu apstrādi, lūdzam par to informēt, rakstot uz rsuatrsu[pnkts]lv (rsu[at]rsu[dot]lv).

As Rīga Stradiņš University (RSU) is a public institution you could be photographed and/or filmed during the event. Your personal data might be used to further the interests of RSU, e.g. for marketing or communication activities (incl. social media coverage). Read more about your rights see the RSU Privacy Policy. Should you have any objections to your personal data being processed please inform us via e-mail at rsuatrsu[pnkts]lv (rsu[at]rsu[dot]lv).

Datums:

Kontaktinformācija