Pārlekt uz galveno saturu

Rīgas Stradiņa universitātes Inovāciju centrs ir atvērts sadarbības veidošanai ar uzņēmumiem visdažādākās nozarēs, sākot no medicīnas, militārās medicīnas, sporta un uztura līdz sociālajām zinātnēm. Veidojam arī sadarbību ar citām pētniecības institūcijām, slimnīcām, lai nodrošinātu starpdisciplināru pieeju jūsu izvirzīto jautājumu risināšanai.

Kādi ir sadarbības veidi?

  • Pētniecības projektu partnerības: kopīga pētījumu veikšana ar uzņēmumiem, kas varētu ietvert gan zinātniskās pētniecības projektus, gan praktisku inovāciju attīstību konkrētās nozarēs.
  • Tehnoloģiju pārnese: piedāvājam iespēju izmantot universitātes izstrādātās tehnoloģijas un intelektuālo īpašumu komerciālos nolūkos.
  • Līgumpētījumu veikšana: piesaistot nozares ekspertus sagatavosim risinājumus un veiksim pētījumus, lai risinātu jūsu definēto problēmu.
  • Industrijas izaicinājumi: labprāt uzklausīsim jūsu nozares vai uzņēmumu izaicinājumus un, iesaistot studējošos, kreatīvā veidā meklēsim iespējamos risinājumus.
  • Pētniecības stipendiju un finansējuma iespējas: piedāvājam uzņēmumiem iespēju finansiāli atbalstīt konkrētas pētniecības jomas, kas ir nozīmīgas konkrētās nozares attīstībai.
  • Inovāciju pasākumi: kopīgi varam organizēt seminārus, konferences vai darbnīcas, lai veicinātu zināšanu apmaiņu, inovāciju attīstību un sadarbību.
  • Un vēl daudz citu iespēju…

Komanda

Līga Žūka
Direktore
Inovāciju centrs
Rīga, Vīlipa iela 12
+37167062713
liga [pts] zukaatrsu [pts] lv
Dace Zamerovska
Komercializācijas projektu vadītāja
Inovāciju centrs
Rīga, Vīlipa iela 12
+37127062713
dace [pts] zamerovskaatrsu [pts] lv
Linda Gabrusenoka
Intelektuālā īpašuma eksperte
Inovāciju centrs
Rīga, Vīlipa iela 12
+37167060881
Linda [pts] Gabrusenokaatrsu [pts] lv