Pārlekt uz galveno saturu

3. augustā Rīgas pašvaldība aicina visus Pārdaugavas iedzīvotājus, viesus, radus, kaimiņus un draugus svinēt Kreisā krasta svētkus Uzvaras parkā. Pasākumā Rīgas Stradiņa universitāti (RSU) pārstāvēs RSU pētnieki un sportisti.

Sākot no plkst. 12.00 apmeklētājiem būs iespēja radošā veidā izzināt Pārdaugavas apkaimes, piedalīties dažādās darbnīcās, fiziskās aktivitātēs, vērot performances, izrādes, laikmetīgās mākslas norises un apmeklēt tirdziņu. Būs iespējas izdejoties pie DJ skatuves, iepazīt jaunos Latvijas mūziķus, un baudīt lieliskus koncertus vakara noslēgumā ar Chris Noah, grupām Muud, Lādezers un piedzīvot unikālu pirmatskaņojumu dziesmu spēlei Verandas burtnīca, kas tapusi īpaši šiem svētkiem.

Dienas programma

  • No plkst.12 līdz 16 Kreisais krasts kustībā – fizisko aktivitāšu stacijas, kurās varēs nodoties dejas, kustību, akro un meditācijas nodarbībām
  • No plkst. 12 līdz 18 būs atvērtas Apkaimju pieturas – visā parka teritorijā būs iespējams iepazīt 24 Pārdaugavas apkaimes, uzzināt par apkaimju vēsturisko attīstību, dzīvi Pārdaugavas muižiņās, pētīt apkaimju dažādo dabu un savīt vēsturisko ar mūsdienīgo
  • No plkst. 12.00 ik pa stundai svētku teritorijā norisināsies gan izrādes, gan performances bērniem un pieaugušajiem – svētkos piedalīsies zinātnes centrs AHHA, Zīmējumu teātris, Rīgas Baleta skola u. c. Tāpat būs iespēja līdzdarboties dažādās aktivitātēs – apmeklēt busiņa Māksla uz riteņiem izstāžu zāli, apskatīt procesuālos mākslas darbus un piedalīties radošajās darbnīcās.
Visas Kreisā krasta svētku aktivitātes ir bez maksas.

Plašāka informācija

Norises vieta

Telpa
Uzvaras parkā

Tā kā Rīgas Stradiņa universitāte ir publiska iestāde, pasākuma laikā jūs varat tikt fotografēts un/ vai filmēts. Fotogrāfijas un video var tikt publicēts universitātes mājaslapā, sociālajos medijos u. tml. Vairāk par savām tiesībām un iespēju iebilst pret šādu datu apstrādi varat uzzināt RSU Privātuma politikā. Ja iebilstat pret personas datu apstrādi, lūdzam par to informēt, rakstot uz rsuatrsu[pnkts]lv (rsu[at]rsu[dot]lv).

As Rīga Stradiņš University (RSU) is a public institution you could be photographed and/or filmed during the event. Your personal data might be used to further the interests of RSU, e.g. for marketing or communication activities (incl. social media coverage). Read more about your rights see the RSU Privacy Policy. Should you have any objections to your personal data being processed please inform us via e-mail at rsuatrsu[pnkts]lv (rsu[at]rsu[dot]lv).

Datums:

Kontaktinformācija