Pārlekt uz galveno saturu
Bibliotēka

RSU bibliotēka saņēmusi vērtīgu papildinājumu krājumam – 37 grāmatas – kā dāvinājumu no Read Japan Project. Šīs iniciatīvas, kuru atbalsta Nippon Foundation un Tokyo Foundation for Policy Research, mērķis ir veicināt dziļāku izpratni par Japānu visā pasaulē, ziedojot augstas kvalitātes grāmatas par Japānu angļu valodā.

read_japan.jpg

Read Japan Project kopš 2008. gada visā pasaulē ziedo grāmatas, koncentrējoties uz dažādām tēmām, piemēram, politiku, starptautiskajām attiecībām, ekonomiku, uzņēmējdarbību, sabiedrību, kultūru, literatūru, mākslu un vēsturi. Projekta mērķis ir sniegt lasītājiem visā pasaulē precīzu priekšstatu par Japānu, ziedojot izcilas grāmatas. Lai gan projekts galvenokārt paredzēts jaunajiem pētniekiem, kuri interesējas par Japānu, tas ir paredzēts arī viedokļu līderiem un intelektuāļiem, kuri specializējas citās jomās, kas nav Japānas studijas.

RSU bibliotēka augstu vērtē iespēju saņemt šo vērtīgo grāmatu kolekciju no Read Japan Project. Šī sadarbība ne tikai bagātina bibliotēkas piedāvājumu, bet arī atbalsta misiju nodrošināt bibliotēkas lietotājus, tostarp studentus un mācībspēkus ar dažādiem, augstas kvalitātes akadēmiskajiem resursiem.

RSU bibliotēka vēlas izteikt pateicību Japānas vēstniecībai par sadarbību un atbalstu šajā projektā.

jpnread4.jpg

jpnread7.jpg