Pārlekt uz galveno saturu

Otrdien, 11. februārī, Rīgas Stradiņa universitātē notiks Tokijas Nippon Sporta zinātnes universitātes akdēmiskā locekļa un tās Starptautiskā centra menedžera profesora Tatsuo Araki vieslekcija Vingrošana visiem.

t_araki_vieslekcija02.jpg

T. Araki ir Tokijas Nippon Sporta zinātnes universitātes profesors, Starptautiskās vingrošanas federācijas un Japānas vingrošanas asociācijas Vingrošana visiem prezidents. Profesors ir apņēmies izplatīt Vingrošanu visiem un katru gadu organizē seminārus (to tēmas: vingrošanas programmas vecāka gadagājuma cilvēkiem un kognitīvo funkciju uzlabošanai) un vingrošanas pasākumus daudzās pasaules valstīs, kā arī programmas vecāka gadagājuma cilvēkiem. Vingrošanas visiem galvenais mērķis ir veselība un drošība, un šīs koncepcijas moto ir Ikviens jūtas brīvi, jautri un viegli vingrojot!

Lekcijas temati

  • Vingrošanas visiem attīstība pasaulē
  • Nippon Sport Science University. The Department of Sports Life Management
  • Praktiski vingrinājumi, kas palīdz cilvēkiem saglabāt un uzlabot veselību neatkarīgi no vecuma un dzimuma
  • Mūžizglītības instruktori savās kopienās

t_araki_vieslekcija03.jpg

Pieteikties

Šo bezmaksas lekciju aicināti apmeklēt visi interesenti – RSU akadēmiskais un administratīvais personāls, studenti, absolventi. 

Norises vieta

Telpa
Senāta zāle

Tā kā Rīgas Stradiņa universitāte ir publiska iestāde, pasākuma laikā jūs varat tikt fotografēts un/ vai filmēts. Fotogrāfijas un video var tikt publicēts universitātes mājaslapā, sociālajos medijos u. tml. Vairāk par savām tiesībām un iespēju iebilst pret šādu datu apstrādi varat uzzināt RSU Privātuma politikā. Ja iebilstat pret personas datu apstrādi, lūdzam par to informēt, rakstot uz rsuatrsu[pnkts]lv (rsu[at]rsu[dot]lv).

As Rīga Stradiņš University (RSU) is a public institution you could be photographed and/or filmed during the event. Your personal data might be used to further the interests of RSU, e.g. for marketing or communication activities (incl. social media coverage). Read more about your rights see the RSU Privacy Policy. Should you have any objections to your personal data being processed please inform us via e-mail at rsuatrsu[pnkts]lv (rsu[at]rsu[dot]lv).

Datums:

Kontaktinformācija