.
Ēdiena antropoloģija (KSK_197)
Īsumā par studiju kursu
Struktūrvienība: Sociālo zinātņu fakultāte
Kredītpunkti / ECTS:2 / 3
Kursa vadītājs:Agnese Bankovska
Studiju tips:Pilna laika
Līmenis:2. cikla (Maģistra)
Mērķauditorija:Socioloģija
Valoda:Latviešu
Zinātnes nozare:Socioloģija; Sociālā antropoloģija
Mērķis
Kursa mērķis ir iepazīstināt studentus ar šā brīža aktuālajiem pētniecības virzieniem un tēmām ēdiena antropoloģijā, vienlīdz aplūkojot galvenās teorētiskās nostādnes un biežāk izmantotās metodes.
Priekšzināšanas
Bakalaura grāds; pamata zināšanas antropoloģijā.
Rezultāti
Zināšanas
Izprot kursā apgūtās tēmas, teorētiskos un empīriskos aspektus, labi orientējas obligātajā literatūrā.
Prasmes
Analītiskās un teorētiskās iemaņas, kontekstā ar kursā aplūkotajām tēmām, teorētiskajiem un metodoloģiskajiem virzieniem.
Kompetences
Pārzina ēdiena antropoloģijas aktuālie virzieni un tēmas.
Plānojums
Plānošanas periods:2024. gada rudens semestris
Studiju programma | Studiju semestris | Programmas līmenis | Studiju kursa kategorija | Docētāji | Grafiks |
---|---|---|---|---|---|
Sociālā antropoloģija, SAM | 2 | Maģistrs | Ierobežota izvēle | Agnese Bankovska |