.
Pārtikas produktu iesaiņošana (lbtu_006)
Īsumā par studiju kursu
Struktūrvienība: Veselības un sporta zinātņu fakultāte
Kredītpunkti / ECTS:2 / 3
Kursa vadītājs:Lolita Vija Neimane
Līmenis:2. cikla (Maģistra)
Studiju kursa aprakstsPilns apraksts
Rezultāti
Zināšanas
1)Izprot un skaidro pārtikas iepakojuma industrijas aktualitātes.
2)Izprot un raksturo inovācijas pārtikas iepakojuma jomā.
Prasmes
1)Pielietot pārtikas iepakošanas principus, iepakošanas iekārtas un izvērtēt pārtikas iepakošanas realizācijas procesus.
2)Patstāvīgi izvērtē un argumentēti izvēlas dažādu iepakošanas tehnoloģiju izmantošanas iespējas, lai nodrošinātu pārtikas produktu kvalitāti un maksimāli saudzētu apkārtējo vidi.
Kompetences
Spēja individuāli un / vai komandā konstruēt kādam izvēlētajam produktam visatbilstošāko iepakojuma risinājumu ietverot sekojošus aspektus: produkta kvalitātes saglabāšana; optimāla iepakojuma materiāla un iepakošanas tehnoloģijas izvēle, kā arī maksimāli iespējamā videi draudzīguma nodrošināšana.
Plānojums
Kursa plāns patreiz nav pieejams.