Pārlekt uz galveno saturu
Inovācijas
Studentiem
Darbiniekiem

Piektdien, 14. jūnijā, Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Inovāciju centra biznesa inkubators B-Space aicina ikvienu interesentu uz inkubācijas programmas INK noslēguma pasākumu Demo diena.

No pulksten 12 līdz 16 interesenti būs gaidīti B-Space telpās Rīgā, Vīlipa ielā 12, lai novērtētu inkubācijas programmas laikā sasniegto un, iespējams, iedvesmotos no saviem projektiem.

b_space_demo_diena_2024.png

Inkubācijas programmas INK ietvaros starpdisciplināras komandas vairāk nekā deviņu mēnešu garumā ir attīstījušas savas idejas visdažādākajās nozarēs. INK programma piedāvā jaunuzņēmējiem strādāt pie savas idejas, piedaloties dažādās ar uzņēmējdarbību saistītas lekcijās, sadarbojoties ar mentoriem, kā arī izmantojot citas biznesa inkubatora piedāvātās iespējas.

Šogad pirmo reizi Demo dienas programmu papildinās vertikāli integrēto projektu komandas, kuras padziļinātā veidā apguvušas pētniecībai nepieciešamās zināšanas un prasmes. Savus projektus prezentēs gan Rīgas Stradiņa universitātes, gan Rīgas Tehniskās universitātes vertikāli integrēto projektu komandas.

Visas komandas savu veikumu prezentēs rūpīgi atlasītai žūrijas komisijai, kurā iesaistīsies profesionāļi no RSU, Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras un veiksmīgu jaunuzņēmēju vidus. Šogad uzvarētāju komandas cīnīsies par īpaši apjomīgām naudas balvām sava uzņēmuma tālākai attīstībai, kā arī par specbalvu no RTU.

Pasākuma laikā dalībniekiem būs iespēja tīkloties ar nozares profesionāļiem, apmainīties pieredzē, iegūt jaunus kontaktus un domubiedrus.

Dalība pasākumā – bez maksas, iepriekš, līdz 10. jūnijam, aizpildot reģistrācijas anketu.