Skip to main content
Page is available only in Latvian

How did you draw up your Learning Agreement?

Studiju plānu sagatavoju pati, izvēloties nepieciešamo ciklu sev izdevīgākajā laikā. Uzņemošās augstskolas koordinators laicīgi atsūtīja visu nepieciešamo informāciju un instrukciju, kā to izdarīt. Koordinatori un katedras ir ļoti atsaucīgas un pretimnākošas, tādēļ ar studija plāna izveidi nebija nekādu problēmu.

How is the study process organized in the receiving university? What is different compared to RSU?

Mācību process tika organizēts līdzīgi kā RSU. Atšķīrās tas, ka nodarbību ilgums bija garāks (5-6h katru dienu, atkarībā no cikla), kur tika iekļauti gan semināri, gan praktiskās nodarbības pie pacientiem.  Ļoti novērtēju to, ka nodarbības bija garākas, kas ļāva vairāk pievērst uzmanību pacientam.

What were the living conditions?

 Dzīvošanas apstākļi bija labi. Īrēju istabu 3-istabu dzīvoklī tuvu pilsētas centram,  jo universitātes kopmītnes bija remontā. 

Did the Erasmus+ grant cover the living expenses?

Piešķirtā stipendija sedza dzīvošanas izmaksas. Polija ir salīdzinoši izdevīga valsts cenu ziņā. Papildus ceļošanai apkārt pa Poliju un uz citām valstīm jārēķinās ar papildus līdzekļiem. Ar studenta apliecību ir iespējams iegūt 55% atlaidi sabiedriskajam transportam (autobusiem, starppilsētu vilcieniem). 

Your advice and recommendations for others choosing this city for their mobility

Varšava ir ļoti eiropeiska galvaspilsēta, kas piedāvā plašas iespējas gan atpūtas, gan izglītības ziņā. Integrēties studentu vidē ir ļoti viegli, jo Varšavā studē ļoti daudz atsaucīgu studentu no visas pasaules.

The best memory or experience from Erasmus+ mobility

Jaukākās atmiņas, protams, ir kopā pavadītais laiks ar pārējiem Erasmus studentiem.

The most valuable realization or lesson you have learned

Skats uz dzīvi ir pavisam citāds, kad esi pārkāpis savā galvā novilktajām robežām.