Skip to main content
Page is available only in Latvian

Latvijas Ārpolitikas institūts sadarbībā ar RSU Eiropas studiju fakultāti aicina interesentus uz unikālu diskusiju – grāmatas Kā es kļuvu par Lietuvas ārlietu ministru un citi pekstiņi atvēršanu. Grāmatas autors ir pieredzējušais Latvijas Republikas vēstnieks, bijušais aizsardzības ministrs Imants Lieģis.

Biogrāfiskā grāmata ir unikāla iespēja ieskatīties Latvijas diplomātijā un ārpolitikā zinošākā cilvēka atmiņām par nopietniem un mazāk nopietniem notikumiem. I. Lieģis savā dzīvespriecīgajā un aizraujošajā rakstības stilā šķetina mūsdienu Latvijas diplomātiju un savu pieredzi esot gan diplomātiskajā dienestā un Saeimā, gan valdībā un ārpolitisko procesu pētniecībā.

Grāmatas prezentācijas laikā būs iespēja uzdot autoram jautājumus ne tikai par grāmatas saturu, bet arī par karjeras iespējām diplomātiskajā dienestā, Saeimā un pētnieciskajos institūtos Latvijā un ārvalstīs. Tāpat šī ir īpaša iespēja arī diskutēt ar autoru par ārpolitikā aktuāliem un mazāk aktuāliem jautājumiem.

Diskusijas valoda būs latviešu un to vadīs Latvijas Ārpolitikas institūta direktors dr. Kārlis Bukovskis.

Diskusijas laikā būs iespēja iegūt savā īpašumā pašu grāmatu un padarīt eksemplāru unikālu ar autora personīgu ierakstu tajā.

Location

Room
Senāta zālē
Date: