Skip to main content
Page is available only in Latvian

Pieredzējušu tiesnešu, advokātu, prokuroru un fakultātes docētāju vadībā tev būs iespēja iegūt priekšstatu par jurista darbu, jurista profesijas izaicinājumiem un priekšrocībām. 

Nodarbībās uzzināsi par tiesību zinātnes krimināltiesību, komerctiesību, civiltiesību, medicīnas tiesību apakšnozarēm. Turklāt paneļdiskusijā varēsi uzdot jautājumus par profesiju pieredzējušiem juristiem, tiesnešiem, advokātiem, prokuroriem. Šī interaktīvā diskusija nodrošinās tiešu kontaktu ar profesionāļiem un ļaus iegūt informāciju un padomus no juridisko profesiju pārstāvjiem. Pēdējā nodarbībā būs iespēja pārbaudīt savas zināšanas, atbildot uz testa jautājumiem.

Norises vieta: RSU Sociālo zinātņu fakultāte (Dzirciema iela 16)

Dalība ir bez maksas.

Par dalību Jauno juristu skolā visiem tiks izsniegti sertifikāti.

jauno_juristu_skola-lead.jpg

Nāc un piedalies! Uzzini par jurista profesiju, pārbaudi savas zināšanas un iejūties studenta ādā, jo, izpildot testu, tu jau būsi piedalījies studiju procesā un izpildītais tests tiks ieskaitīts kā pirmais patstāvīgais darbs studijās.

Skolēnam, kurš iegūs visaugstāko novērtējumu testā, ar Sociālo zinātņu fakultātes domes lēmumu var tikt piešķirta studiju maksas atlaide studijām akadēmiskā bakalaura studiju programmā Tiesību zinātne 2024. / 2025. akad. studiju gada rudens semestrī.