Skip to main content
Page is available only in Latvian

Lai veicinātu digitālo prasmju attīstību veselības aprūpes nozarē, Rīgas Stradiņa universitāte (RSU) sadarbībā ar biedrību Riga TechGirls vadīs bezmaksas apmācības tehnoloģiju apguvei “Cilvēcīgi par tehnoloģijām” veselības aprūpes speciālistiem, jaunuzņēmumu pārstāvjiem un katram, kam interesē inovācijas veselības aprūpē. Tā būs iespēja uzlabot zināšanas par dažādu rīku un tehnoloģiju lietošanu veselības aprūpē un iegūt noderīgas prasmes ikdienas lietošanai.

3. septembrī jebkurš interesents aicināts pievienoties programmas atvērtajai nodarbībai, kuras laikā būs iespēja uzzināt vairāk par pašu programmu, tajā plānotajām tēmām un norisi, kā arī uzdot jautājumus. Atvērtā nodarbība notiks tiešsaistē. 

Vairāk par programmu, pieteikšanās mācībām

 Programmas sākums plānots 10. septembrī līdz ar atklāšanas nodarbību, tomēr līdz pat 24. septembrim jebkurš var reģistrēties programmai un lekcijas, kas palaistas garām, noskatīties visiem dalībniekiem pieejamajā video arhīvā.

Kontakts

Riga TechGirls - arstiematrigatechgirls[pnkts]com


"Cilvēcīgi par tehnoloģijām" apmācību programma tiek organizēta ar Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju institūta veselības aprūpes zināšanu un inovāciju kopienas (EIT Health) sniegto finansiālo atbalstu. 

Room
Tiešsaistē
Date: