Skip to main content
Page is available only in Latvian
Skolotājiem

Rīgas Stradiņa universitāte (RSU) kā katru rudeni brīvlaika nedēļā aicina vidusskolu skolotājus piedalīties tiešsaistes seminārā Atvērtās lekcijas skolotājiem. Lekcijas notiks trešdien, 23. oktobrī, no plkst. 10 līdz 15.45.

Arī šogad RSU rīko izglītojošu semināru skolotājiem par aktuālām tēmām ar mērķi stiprināt RSU saikni ar Latvijas skolām. Pasākuma programma veidota tā, lai skolotāji iegūtu noderīgas zināšanas un prasmes, kas palīdzētu pedagogiem gan profesionālajā darbā, gan ikdienas norisēs plašākā kontekstā. 

Skolotājiem būs iespēja atpazīt mākslīgā intelekta veidotu saturu un apgūt kritisku novērtēšanu, saredzēt bērnā talantu, gūt izpratni par vecāku iesaisti un sadarbību ar izglītības iestādi izglītojamo veselībpratības un labbūtības veicināšanā, uzlabot zināšanas par medijpratību un kritisko lasīšanu kā ikdienas prasmi, kā arī uzzināt, kā ar fiziskajām aktivitātēm uzturēt sevi veselīgā formā gan fiziski, gan mentāli.

Pēc dalības seminārā RSU Pedagoģiskās izaugsmes centrs katram dalībniekam izsniegs apliecinājumu, kurā būs norādītas akadēmiskās stundas, un nosūtīs videolekcijas ierakstus. Priekšnosacījums apliecinājuma saņemšanai ir dalība visās lekcijās un atgriezeniskās saites testa aizpildīšana.