Skip to main content
Page is available only in Latvian
Skolēniem

Aicinām pieteikties Liepājas skolu 10.–12. klašu skolēnus Jauniešu profesionālās ievirzes dienām veselības aprūpē, lai iepazītu medicīnas darbinieku ikdienas dzīvi un profesiju specifiku, kopīgi darbojoties gan Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Liepājas filiālē, gan Liepājas reģionālajā slimnīcā un citās Liepājas veselības aprūpes iestādēs, kā arī apmeklējot Anatomijas muzeju un RSU Medicīnas izglītības tehnoloģiju centru.

Projekta mērķis ir rosināt Liepājas skolu jauniešu interesi par medicīnas jomu un sniegt zināšanas, kas ļautu skolēniem veiksmīgāk izvēlēties studiju virzienu un nākotnes profesiju.

Dalības maksa – 110 eiro. Projekta laikā jauniešiem tiks nodrošināts transports, ēdināšana, lektori, ekskursijas, ieejas maksas, kā arī visi nepieciešamie nodarbību materiāli.

Dalībai projektā tiks atlasīti 15 jaunieši 16–19 gadu vecumā, izvērtējot tiešsaistes pieteikumu, kas jāaizpilda un jāiesniedz līdz 26. jūlijam, plkst. 23.59. 

Sīkāka informācija: laila[pnkts]bethereatrsu[pnkts]lv, tālr. 26557112 (darbdienās plkst. 9–17).

Pasākumu organizē bērnu un jauniešu biedrība Skrejceļš sadarbībā ar Rīgas Stradiņa universitātes Liepājas filiāli un Liepājas Bērnu un jauniešu centra struktūrvienību Jauniešu māja. Projektu atbalsta Liepājas valstspilsētas pašvaldības administrācija.

jauniesu_prof_ievirzes_dienas_aug2023.png