Skip to main content
Page is available only in Latvian
Preses relīzes

Rīgas Stradiņa universitāte (RSU) 24. maija pēcpusdienā Rīgā, Vērmanes dārzā piedalījās ikgadējā darba iespēju festivālā “Visiem!”. Ar maģistra studiju programmu piedāvājumu, Atvērtās universitātes un Tālākizglītības kursu klāstu interesentus iepazīstināja RSU vēstneši – bijušie un esošie RSU studenti un mācībspēki.

Aizvadītajā piektdienā Vērmanes dārzā brīvā un jaukā atmosfērā pulcējas darba devēji un tie, kuri vēlas praktiski iepazīt dažādas profesijas un darba iespējas. RSU stendā apmeklētāji varēja izmēģināt atdzīvināt simulāciju lelli Anniņu un piedalīties kriminālistikas simulācijā, noņemot savus pirkstu nospiedumus. Turpat  RSU Sociālo zinātņu fakultātes prodekāns Mārtiņš Daugulis ar pasākuma moderatori Māru Sleju diskutēja par mūžizglītības nozīmīgumu un par studiju iespējām RSU Atvērtajā universitātē.

Pasākuma apmeklētāji izrādīja lielu interesei par RSU piedāvājumu un uzdeva sevi interesējošos jautājumus RSU pārstāvjiem. Šis bija piektais darba iespēju festivāls, kurā organizatori saveda kopā uzņēmējus ar potenciālajiem darbiniekiem, jo īpaši ar tiem, kuriem darba tirgū iekļauties ir grūtāk – cilvēkiem ar invaliditāti, jaunajām māmiņām, jauniešiem un pirmspensijas vecuma cilvēkiem.

Papildu informācijai