Skip to main content
Page is available only in Latvian
Inovācijas
Studentiem
Darbiniekiem
Ziņas

Jaunākajā RSU biznesa inkubatora B-Space podkāsta "Ugunskura sarunas" sērijā uz sarunu aicināts Armands Liseks – finanšu tehnoloģiju jaunuzņēmuma InGain līdzdibinātājs un vadītājs. InGain darbojas vietējā un globālajā finanšu tehnoloģiju jomā, nodrošinot jaunuzņēmumus, aizdevējus un bankas ar aizdevumu pārvaldības sistēmām.

Klausies "Ugunskura sarunas" Studentu medijā Skaļāk un populārākajās podkāstu vietnēs Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts un citur: Ugunskura sarunas

Lai gan Armanda uzņēmuma pamatā ir tehnoloģijas, viņa studiju virziens bija uzņēmējdarbība, bet sirdslieta – nekustamie īpašumi. Sarunā viņš dalās savās atziņās par investīciju piesaisti un to, kā mainīt savu mindset (prāta stāvokli) ne vien dzīvē, bet arī biznesā un sarunās ar ieinteresētajām pusēm. Kas jāņem vērā, piesaistot investorus? Kā nebaidīties no neveiksmes un turpināt attīstīt savas idejas? Kā strādāt un dzīvot, ieguldoties ilgtermiņā nevis "tagad un tūlīt"? Noklausies sarunu ar Armandu un uzzini!

Biznesa Inkubatora B-Space podkāsts “Ugunskura Sarunas” regulāri meklēs atbildes uz šiem un citiem jautājumiem, izjautājot kādu veiksmīgu uzņēmēju. Sarunas vada B-Space mentors Kristaps Zaļais un Luīze Madara Ziediņa. Tās ir veidotas, lai iedvesmotu ik vienu, kā arī labāk iepazītu dažādas uzņēmējdarbības šķautnes. Īpašu paldies par atbalstu podkāsta tapšanā sakām Martai Hercai un visai Studentu medija Skaļāk komandai, kā arī RSU IT atbalsta departamentam.