Skip to main content
Page is available only in Latvian
Inovācijas
Studentiem
Darbiniekiem
Profesionālā pilnveide medicīnā un veselības aprūpē
EIT Health

Lai veicinātu digitālo prasmju attīstību veselības aprūpes nozarē, Rīgas Stradiņa universitāte (RSU) sadarbībā ar biedrību Riga TechGirls vadīs bezmaksas apmācības tehnoloģiju apguvei Cilvēcīgi par tehnoloģijām veselības aprūpes speciālistiem, jaunuzņēmumu pārstāvjiem un katram, kam interesē inovācijas veselības aprūpē. Tā būs iespēja uzlabot zināšanas par dažādu rīku un tehnoloģiju lietošanu veselības aprūpē, iegūstot noderīgas prasmes ikdienas lietošanai. Reģistrējies programmai vietnē www.cilvecigipartehnologijam.lv.

rsu_nodarbibas_cilvecigi_par_tehnologijam.png

Lai labāk izprastu programmu un ieguvumus, ikviens interesents ir aicināts piedalīties arī divās atklātajās Cilvēcīgi par tehnoloģijām tiešsaistes nodarbībās. No tām pirmā norisināsies 3. septembrī, un tās laikā būs iespēja uzzināt vairāk par programmas norisi un tēmām, kā arī saņemt atbildes uz jautājumiem. Savukārt otrā nodarbība notiks 10. septembrī un būs programmas atklāšanas pasākums un pirmā lekcija. Abas atvērtās nodarbības notiks no plkst. 18 līdz 20, un tās tiešraidē varēs skatīt vietnē www.cilvecigipartehnologijam.lv, Riga TechGirls YouTube kontā, kā arī tiešraidē Riga TechGirls un RSU Facebook lapā. 

Programmas Cilvēcīgi par tehnoloģijām dalībniekiem būs iespēja uzlabot ikdienā izmantojamas digitālās prasmes un izpratni par tādām tēmām kā dizaina domāšana un pakalpojumu dizains, uz lietotāju vērsta tīmekļvietņu izstrāde, personīgo datu drošība, elektroniskā dokumentācija un datu standarti, datu analītika un apstrāde, informācijas pārvaldība mākonī, datu uzglabāšana u. c.

Programmas sākums plānots 10. septembrī līdz ar atklāšanas nodarbību, tomēr līdz pat 24. septembrim ikviens var reģistrēties programmai un lekcijas, kas palaistas garām, noskatīties visiem dalībniekiem pieejamajā video arhīvā. 

Cilvēcīgi par tehnoloģijām apmācību programma tiek organizēta ar Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju institūta veselības aprūpes zināšanu un inovāciju kopienas (EIT Health) sniegto finansiālo atbalstu, lai veselības aprūpes nozares pārstāvjiem varētu nodrošināt digitālo prasmju apmācības bez maksas. Apmācības veidotas tā, lai piedalīties būtu vērtīgi kā jauniem dalībniekiem, tā arī tiem, kuri jau pagājušajā gadā programmu veiksmīgi apguvuši. Starp apmācību vadītājiem būs arī vairāki RSU lektori, kas dalīsies savā pieredzē un zināšanās.